KECSKESAJT ÁFONYÁVAL ÉS PEKÁNDIÓVAL

Jobban szereted a házi készítésű rágcsálnivalókat a munkahelyen vagy az iskolában, mint a boltban vásároltakat? Akkor van egy receptünk a számodra! A kecskesajt áfonyával és pekándióval egy gyors nassolnivaló, amely nem kerül túl sok idődbe. Ráadásul a tehéntejből készült sajttal ellentétben a kecskesajtban könnyebben emészthető zsírok vannak. Ezt a receptet biztosan nem csak uzsonnára, hanem tápláló reggelire vagy nagyszerű esti nassolnivalónak is felhasználhatod.

Alapanyagok:

100 g friss kecskesajt
30g áfonya
30g pekándió
Méz
Petrezselyem

mceclip0-10

Elkészítés:

1. Az áfonyát, a pekándiót és a petrezselymet apróra vágjuk. 

2. Keverjük össze az apróra vágott hozzávalókat 1 evőkanál mézzel. Adjuk hozzá a friss kecskesajtot, és gyúrjuk össze. 

 

Vidám Mókus tippje: A kecskesajt áfonyával és pekándióval remekül illik friss kenyérhez, pirítóshoz vagy kekszhez. 

 

Jó étvágyat!

Köszönet Lucának a receptért.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz