Mandula RAFFAELLO kókuszos fehér csokoládéban 300
Kód: 2538Termék részletes leírása
Hol házasodtak össze, ott volt a mandulafán mandula. Eredetileg a Közel-Keletről származó fa, de már megtelepedtek hazánkban - konkrétan a melegebb Morvaországban. De ahogy megesik, ez nem olyan ütős a szüret során, így továbbra is be kell őket importálni.
HASZNÁLAT
Zsebfalatként kiválóak, a DDD pedig körülbelül egy marék dió. A dió több mint fele jótékony zsírokból és fehérjékből áll! A lisztérzékenyek különösen értékelni fogják őket, hiszen a mandula természetesen gluténmentes, a belőle készült liszt pedig szívesen helyettesíti a búzából készült termékeket (és macaront is sütnek belőle!). Ha nem szereted az állati tejet, fejj otthon mandulát! Áztatva turmixokhoz adhatjuk, édes desszertbe darálhatjuk, vagy akár salátára is szórhatjuk!
A Boldog Mókus tányérjából
Megőrülök ezekért a klasszikus mandulával készült sütikért! Harapj te is egyet!
Ha pedig édesszájú, a mandula az édes íz egyik közvetítője – csak azért veszik fel a fagyos kabátot, hogy a síp legyen! Melyikhez van ma kedved?
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Gyümölcsök |
---|---|
Súly: | 0.3 kg |
Tulajdonságok: | Gluténmentes |
Hozzávalók: | fehér csokoládé 61% (cukor, kakaóvaj, szárított teljes TEJ (LAKTÓZ), szárított sovány TEJ, emulgeálószer: SZÓJALEcitin, természetes vanília aroma), MANDULA mag 24%, szárított kókusz 15% aromák |
Tápérték/100g: | Kcal: 548, KJ: 2285, Zsírok: 35,9, ebből telített zsírsavak: 13,6, Szénhidrát: 45,3, ebből cukrok: 43,4, Rost: 2,7, Fehérjék: 9, Só: 0,25 |
Származási ország: | Hollandia |