Mandula tejcsokoládéban és fahéjban 100G
Kód: 2669Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A mandula sokoldalúsága és egészségügyi előnyei miatt nagyon népszerű. A konyhában számos étel elkészítéséhez használják, az édes desszertektől a tápláló főételekig. A mandulából készül a mandulatej is, amely nagyszerű alternatíva azoknak, akik laktózérzékenyek vagy allergiásak a tehéntejre. A magas fehérje-, egészséges zsír- és rosttartalmú mandula népszerű része a diétás és fitneszprogramoknak. A mandulából mandulaolajat vonnak ki, és a kozmetikumokban használják hidratáló és regeneráló tulajdonságai miatt. |
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Tejcsokoládé |
---|---|
Súly: | 0.1 kg |
Tulajdonságok: | Hozzáadott cukor, Laktóz |
Összetevők: | Tejcsokoládé 65% (cukor, kakaóvaj, *szárított TEJ, kakaómassza, *VAJOLAJ, *TEJSAVÓ, emulgeálószer: napraforgó lecitin E322, fahéj), * MANDULA 35% |
Tápérték/100g: | Kcal: 572, KJ: 2382, Zsír: 38,3, ebből telített zsírsavak: 13,3, Szénhidrát: 42, ebből cukrok: 41,2, Rost: 0, Fehérje: 12,3, Só: 0,2 |
Származási hely: | Nagy-Britannia |