CSICSERIBORSÓ SALÁTA KECSKESAJTTAL ÉS LENOLAJJAL

Mi jut eszébe egy könnyű nyári ebédről? Nekünk mindenképpen valamillyen saláta, ezért készítettünk Önnek egyet. A nyári salátának nemcsak könnyűnek, de laktatónak is kell lennie! És a mi csicseriborsónk képes erre!
88B133BB-4397-4885-BC0E-EE0624CE9042

A csicseriborsós salátához szükséges:
Csicseriborsó (lehet konzerv is)
Kecskesajt
Salátakeverék
Cherry paradicsom
Lenolaj
Olívaolaj
Só, bors
Szárított bazsalikom
Elkészítes:
A cherry paradicsomot felvágjuk és összekeverjük a  salátakeverékkel. A csicseriborsót 12 órán át áztatjuk majd megfőzzük. A kihűlt csicseriborsót hozzákeverjük a salátához. Hozzáadjuk az összemorzsolt kecskesajtot, és az elkészített olajos öntetet - olívaolaj és lenmag 3: 1 arányban. Sóval, borssal és szárított bazsalikommal ízesítjük.

Tippünk:
Ha nincs ideje, és gyorsan kell elkészítenie a salátát, akkor mindenképpen használhat csicseriborsót konzervet is, amelyet nem szükséges főzni, és elég csak a salátára szórni.
b5495fa8-4ca0-4654-af90-29dbb23fa61f (1)

Reméljük, ugyanúgy megkedveli majd a csicseriborsó salátánkat, mint mi.


Jó étvágyat kívánnak a LuTe lányok!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz